Valaki ébredezik, ásziai feleség, ásziai gyerek. Lehet tippelgetni ki is lehet, jön, megy, tejet melegít, gyereket etet. Hmmm, régi a lemezjátszó, dharma flashback, vagy a szigeten maradtak már berendezkedtek. Lemez megakad, nincs jelentősége. Emberünk rohan, forgatás lesz, és hoppá a prof az, a dharma főmufti.

 

 

Felvetel indul, nyíl állomás, nyílik az ajtó, munkás rohan be "Fönök ezt látni kell", elrohanás, liftezés, orchid állomás. Leégett a furó bakker, ultrahang is van, ha már gyerek nem születik legalább a barlangot lehet ultrahangozni. Képen ott a kerék, Ben barátunk remek játéka. Fönökünk távozik, időutazás haha, távozáskor egyik melóssal ütközik, ismerős nekem ez az elnézés kérés, és igen vazzze Faraday. Vazzze ezért fakadt sírva anno, mert halott a szigetről megint. Egy talány letudva, maybe. 

Ugrunk az időben, másnapos Jack és mátrix Ben beszélgetnek, ismerős a jelenet az beharangozóból, lapozzunk is.

"Three years earlier"

Ben forgatja a kereket, erről mindig a régi rabszolga hajós filmek jutnak az eszembe. Húzd meg Ben! Közben Locke barátunk és az others banda, mit egy szép család ülnek .Fény jön ,Others megy. Ben leblokkol nem érti, megértem. Akcentusos Sawyer és a doki nő a parton, beszélgetés, fény jön, füstölő hajó megy, Faraday a hatósugárban volt, ezt legalább tudjuk. A csapat többi tagja is megérkezik, a tábor is eltünt. Faraday partaszáll. El mondja hogy el kell menniük egy regi biztos ponthoz, hajrá írány az első bunker. (Emlékszem mekkora wtf volt anno mikor kigyulladt a fény a Hattyúnál Locka arcába, hol vagyunk már attól).

 

 

Katenék kopogtatnak a jelenben, már ha lehet időt mondani ebben a sorozatban. Az előzetes képei, valaki el akarja venni Katetől a kis szöszit. Kate menekül.

Újra Sawyeék, menetelnek, Sawyer ideg, megpofozza a kiseinsteint, aki elmondja hogy a sziget mint egy lemez megakadt a lemezjátszon (ezért volt ez elején fontos a lemezjátszo) és ugrál az időben.

 

Lockunk rohan fel egy hegytetőre és épp egy gép zuhan le, mi nagy lost rajongok egyből levágjuk hogy ez a Eko testvérének Bone-gyilkos repülője. Aztán Locke mászik, nem tudjuk miért, de lőnek rá, hopp és a jó öreg halott Eathen. Locke probálja beadni a történetét de nem vevő rá beépülő barátunk, éppen lőne mikor fény jön, Locke megy (bár nem értem ha a múltban Eathen már találkozott Lockeal, akkor miért nem ismerte fel őt a parton). Közben Sawyerek is ugrottak.

 

Sun a reptéren, de feltartoztatják, és hát az öreg Widmore akar vele beszélni.

Kiderül hogy Sun megakarja ölni a mi kis "mindig van egy tervem" Benünket. Közben az öreg Hurley meg üldözött lett, még a Sayid által meggyílkolt úriembert is a nyakába varják egy jól sikerült fotóval.

Közben váltunk a szigetre, Locke a meglőtt lábával szemved, amikor megjön Alpert már felkészülve kiveszi a golyót, és bekötözi, megtudjuk hogy később elmondta neki Locke hogy ez fog történni, tehát lehet befolyásolni a jövőt. Akkor nem értem az Eathen-es dolgot.  Kiderül hogy vissze kell hoznia az öreg tolószékesnek mindenkinek az O6-ból ráadásul ezt úgy hogy meg kell halnia. Akkor lehet hogy Betham mégis öngyilkos lett? Mert annak kellett lennie?

Megint vakuznak. 

Sawyer beszélni akar a régi gombnyomkodos Desmondal, de Faraday szerint nem sikerülhet, hiába dörömböl, majd lelépnek és eltünnek az erdőben mint Saywer kockás hasa az 5 évad alatt. Faraday aztán újra dörömböl, most kinyitja Desmond, kiderül hogy már halotta Sawyer dörömbölését is, Faraday elmondja hogy el kell mennie az anyjához Oxfordba. A jelenben Desmond felriad Penny mellett és leesik neki hogy újra égették az epromot az agyában és neki Oxfordba kell menni. Tehát a múltból lehet üzenni a másiknak, és az abban a pillanatban meg is változtatja a tudatát, bár nem értem hogyha Desmondnak még sárga ruhában mondta ezt Faraday akkor mikor találkoztak hogy nem ismerte meg? Illetve ezek után Desmond miért viselt még mindig sárga ruhát, ha látta hogy ember él kint, és akkor nem kellett volna követnie a társát anno, és akkor a Enter megnyomás is hamarabb történt volna vagy nem?

 

Horgony fel, irány nyugat. Penny meg csak néz.  Bammm, Lost felirat.

A bejegyzés trackback címe:

https://lostfan.blog.hu/api/trackback/id/tr60897904

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Buy Fentanyl hcl online 2018.06.28. 03:05:10

How to yoville whit board art on a mac - Can you take adderall and concerta together

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kugesz 2009.01.23. 16:41:50

Hy. Picit viccesen írtad le a rész történéseit, de nekem tetszik. A többit is így, ha lehet.
"(bár nem értem ha a múltban Eathen már találkozott Lockeal, akkor miért nem ismerte fel őt a parton)" = erre válaszolnék: Eko öccsének gépe sokkal hamarabb zuhant le, mint az Oceanic, ezért nem ismerte Ethan Lock-ot.
Ja és jó az oldal.

lostfanka 2009.01.23. 19:28:27

Azt akarod mondani ezzel hogy Eathen elfelejtette Locke-ot?

kugesz 2009.01.26. 14:38:53

Nem felejtette el, hanem ha időrendi sorrendbe tesszük, akkor úgy van h valamikor régen lezuhant Eko öccsének gépe (ez volt a részben) és aztán később a 815-ös (Ethan csak ekkor ismeri meg Locke-ot, előtte nem tudta ki az, és ezért nem ismeri fel a múltban). Szerintem így van.

lostfanka 2009.01.26. 17:48:30

de en forditva gondoltam, ha talalkozott a lezuhanaskor, akkor miert nem emlekezett ra mikor a parton talalkoztak. Tehat akkor megvaltozott eathen jovoje, igy fel kellett volna ismernie a parton sztem.

kugesz 2009.01.28. 21:38:18

Igen, én meg erre nem gondoltam, de már annyira régen volt, hogy már nem is emlékszek rá. Egyszer talán megnézem végig az elejétől.
süti beállítások módosítása